jagjagjagjagjuveljuveljuveljuvel test



Brb

Färga håret snart !
/N

Pay'n jump

Varit och skuttat i Torestorp Kristvalla idag. Hoppade 60 och 70, i 60, ett stopp. Tar på mig det, glömde benen och blicken. I 70 nolla! Nöjd, mimsan hoppade bra, glad och framåt.


/Julia

hey babes ;*

Hej, sitter på bussen med Natte som spammar sin instagram med smygbilder på mig, bra liv osv.
aja, träningen igår gick inge vidare. Menmen, bara att ta nya tag! Idag blir det markarbete med ponnyn. ;)

peace
/Julia

Nu

Hoppträning med Mystik
/N

hola!

Skrittade Mimsan 30 minuter, friskt tempo och glad polle! Fixade stallet och packade till träningen imorgon, hoppning. Har verkligen en helt annan inställning till att hoppa än för några månader sen, nu längtar jag. Då va det mest att försöka ta sig över och få det avklarat. ;)

Det va en rätt bra dag i skolan idag faktiskt, inte så segt som jag trodde. Riktigt kul att träffa alla igen osv. :)

Nu ska jag duscha och sen nana. Inget plugg ikv! :D:D:D


over and out
/Julia

uppdatering

Kom hem från skolan tjugo över fyra, hann käka lite och nu har jag varit ute på en 7 km löprunda med mamsen. Är i stallet nu och pållen ska skrittas och stallet fixas.

hadee!
/Julia

natti :*

Sjukt trött, klockan ställd på kvart i sex igen. Skola imon, är sjukt trött i hela kroppen, har ont i huvudet också så nu tar jag och går och lägger mig! Ska bli kul att träffa alla imon igen!

/Julia

match

Tjenixen! Spelat match idag, bara träningsmatch. Men grym insatts av hela laget. Vände 0-1 till 2-1! Gjorde ett mål och är nöjd även med min egen insatt, kändes bra idag! Men bra spel av hela laget! :)

/Julia

ridit klart

Ridit pollen nu, gick bra. Hade en bra övning som grund. Kan dela med mig av den senare! Grundjobbet var galoppfattningar och övergångar, gick ganska bra. Dock hade hon lite träningsvärk i rumpan sen igår så blev inget jättelång pass, ca. 30 minuter +uppvärmning och avjoggning, avskrittning. :)

/Julia

Pizza

Tjena !
Igår åt jag pizza till kvällsmat och sen blev det kvar så sitter och äter det nu på morgonen haha ..

Mycket nödvändigt.Har nyss snackat med Kajsa om hon hade några planer men hon sa att det gick bra att jag bytte ! (y)
Är sjukt taggad :D Snart ska jag jobba lite hemma. Men vad gör min inte lix.
/N

Hihihi


dagen

Blev lite senare än tänkt igår, mamma och jag åkte upp till risse igen en stund på kvällen och tog upp ett x antal högar som räfsats ihop efter vertikalskäraren, va där i två timmar och körde väl bort ca 100 högar. Bara andra halvan kvar nu varav en tredjedel ska köras med vertikalskäraren skulle jag tro. Får hoppas det är lite andra medlemmar som känner sig manade.
Mimmi fick gå helt utan täcke för första gången på hela vintern igår, snacka om glad pownii! Rullade sig typ tio gånger och frustade. Blev en timmes ryckning till idag innan jag kunde slänga på henne täcket igen framåt kvällen.

idag står först ridning på schemat, får se vad jag hittar på och i eftermiddag är det fotbollsmatch som gäller. Blir ingen blåbärshoppning idag btw, tar det nästa helg i Torestorp. Passade bättre och är nyttigt för mims att komma till lite nya ställen!

PUSS
/J

Blåbärshoppning

Hej!
Imorgon är det blåbärshoppning med Mysitk. Taggad ? Oh ja !
Tog med mig magic brush hem från stallet så ska ta med mig den imon och borsta honom med den ^^. Haha ni tycker säkert det är reatard men älskar borsta med den. Helt förälskad i den ..
Aja ska iaf byta pannband på Mystik som sist och sen så ska jag nog ta med mig schabraket jag köpte :D Fast måste först prata med Kajsa om inte hon också har något planerat om att byta ^^.

Snart sticker jag ut med Nina iaf !
Haha grym är den tjejen. Sådan underbar humör. Haha nejmen ..¨
VI SES !/ N

yoobree

Hemma igen, är inne och vänder. Nyss ätit mat, blodpudding. Nu ska jag ut igen då jag har stallet kvar att fixa, hann inte göra det innan lunch när vi kom hem. Stannade en timme extra på risse. Dom har fixat till gräsbanan och avslutade med att klippa den. Nu ska allt avkört gräs räfsas ihop innan de kan så nytt gräs. Så japp det blir lite ideellt arbete.
Förövrigt gick lektionen hyffsat, lite springig. Och eftersom vi har kommit på att jag har ett ben som är längre än det andra fick jag rida utan stigläder sista halvan. Nyttigt men inte så lätt när man ska trava ner och rida lätt. Hehe kommer ha träningsvärk imon! ;)
Aja nu ska jag iaf inte bli helt försoffad utan ta och gå ut igen!

PussN
/Julia

Trött!

Tjena !
Ligger just nu i sängen och vilar.. Kom nyss hem från stallet med Hanna! Red i paddocen och det gick bra! Dock lite stel och lyssnade inte riktigt i höger varvet. Hanna fotade mig också lite och jag fotade henne lite.
Igår somsakt red jag i skogen med Julia! Det var kul , doc lite läskiga barn fans det..
Juvel var pigg och STARK när jag red med Julia. Måste ha ett annat bett till henne när rider i skogen.
Nu ropar dom att det är mat! Hörs sen ! /N

hej och godmorgon

Shuu! Varit ute och morgonfodrat i stallet och nu har jag käkat frulle jag med. Dressyrträning står på schemat idag, hoppas på koncentrerad ponny!
Ha en trevlig morgon så hörs vi senare!

/Julia

myskväll

Är påväg och ska hämta pizza med mamma. Övertalade mamma och pappa eftersom Simon är på lan och kommer att äta pizza där! ;)

/Julia

uteritt med bloggkollegan!

Vuxenpoäng för rubriken *
Varit ute och ridit med Nicole och juvelen. Hästarna brydde sig inget om varann så det va chill. Blev en ganska lugn runda ändå, hängde med Nicole en bit tillbaka mot köhl innan jag vände. Och jäkla vad hon tände till på hemvägen, blev ett par bocksprång! Hungrig hest ;)


/Julia

Bilder

Tjenis !
Här är lite bilder på mig och Julia när vi träffades med hästarna för några veckor sen !
/N

Inköp

Här kommer inköpet från både Polen och Kalmar. Bilder kommer och tror jag kanske glömt något ..
Polen:
Ridvantar
Schabrak
Kam
Tretorn svarta
Hästgodis

Grå kofta
Håliga jeans
Ljusblåa jeans
Randig lite längre kofta
Tröja med Amerikansk flagga
Vitt linne
Halsband
Massa olika armband
Godis
Vit blus
Vit one size tröja
Kalmar:
Bikini överdel
Bikini underdel
Vita shorts
Grå kortarmad tröja med knut

Magic brush
Tvättsvamp

Mc

Kalmar

Hej !
Kom nyss hem från Kalmar ! Var där med Alma och det var nära att vi missade bussen hem för hon fick skrattatack..Aja.
Vi hann iaf. Snart ska jag nog till Lillan och kolla film eller något annat. Slösade bort rätt så mycket pengar i både Polen,Tysklad och nu när jag var i Kalmar.
Snart kommer det upp vad jag köpt.
/ N

hallojsan!

Är på bra mycke bättre humör idag kan jag tala om! :D dock har jag inte gjort speciellt mycket idag heller, har världens ångest. Snart är ju lovet slut?! Min dag räddades iaf av att jag märkte att jag kan lyssna på alla mina låtar från Spotify på mobilen utan Spotify premium :D måste ha internetanslutning, men de löser sig ju för har gratis internet.

Nu ska jag ut och mocka och fixa stallet eftersom jag inte fått tummen ur röven och gjort de tidigare. Ikv är det fotbollsträning och testar om de nya skorna känns bra, men det blir nog bra med det! ;)

Julia

deepshit

Blir inte Kalmar med Nicole imon, tur att hon fattade iaf. Fyfan vilken tråkigt lov, helt jävla bortslösat. Trött Julia! Dör vad tråkigt de är att vara 14 bast ibland. Är det inte den bästatonårs åldern egentligen..?

/Julia

på bussen

Sitter på bussen påväg in till Kalmar. Ska möta upp mamma och så ska vi köpa ett par nya fotbollsskor till mig. ;)

/Julia

@båten

Tjenare !
Sitter just nu på båten. Rätta så chill att jag har internet här för det hade jag inte på den förra båten ^^
Imon blir det Kalmar med Julia och kanske Maja.
Snart ska vi nog äta så bloggar senare !
/ N

kvällen

Hej, sitter och kollar hockey med papsen. Träningen i granås gick skit, inget funkade. Hade behövt ha Bella där, stryker ett sträck över detta passet. Träffade Mia där, hon va där och red sin c-ponny. ;)
När jag skrittade av kom Ronja och Vilma och med mackan och Vilmas ungponny, det va jättesnygg!

Nu sitter jag och snackar med Maja. Vi är bäst, vår humor är elit!! ;)

/Julia

Taggar!

Tjenis
Sitter just nu och chillar i Polen. Och så taggar jag tills imon för då åker jag tillbaka hem till Sverige. Det har varit rätt så bra här men har inte haft internet pga min dator har pajat. På torsdag blir det att åka till Kalmar ed Julia. Fast iget bestämmt men ska skriva med henne nu ikväll.
Haha inte för att skryta direkt men jag är nog den lyckligaste idag för köpte ett par TRETORN, ridbyxor,schabrak, kam, mm.
Vi hittade en hästaffär först men det fans ej så mycket där men sen så hittade min morfar en till och där fanns det massa Jacson,MH,tretorn mm. Han var också svensk men han hade flyttat till Polen.
Rätt så chill att jag kommer få köpa av honom så han kommer skicka till sverige (y) Bilder på alla saker som jag köpt kommer sen !
Vi hörs ! / Nicole

träningen i eftermiddag..

..är inställd, men vi åker upp till granås själva och tränar lite självständigt! Får se vad vi hittar på ;)

/J

just chillin'

Hej, chilldag idag! Rätt skönt, funderar dock på om jag ska städa källaren iadg, blivit tvingad av mina päron. Eller gör jag det imorgon, hehe..
Fick lovets första sovmorgon, mamma tog stallet i morse. men vaknade ändå vid sju, tvingade mig själv att somna om och vaknade vid halv nio, hah fyfan vad meningslöst.. Gick upp och kökade frulle och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket mer än att fixa med filmen osv.

I eftermiddag är det iaf Bellaträning, ska bli kul som vanligt. Markarbete ev. ren dressyr står på schemat.
Ska ut och fixa stallet lite senare, pållen får sig en rejäl rykt med gummiskrapan och stenen. Det är ju trots allt lov!!

Puuuss på er
/Julia

Dancing Shadow

Snart haft henne i 5 år, under de första 2 åren var jag rätt liten på henne, mamma och jag turades om att rida henne och det blev mest skogsridning. Hon kunde grunderna, svänga, öka, minska.
Hästen 2009 började jag rida henne mer och tog med henne på ridlektioner. Från 2010 har vi utvecklas enormt till dit vi står idag. Ingen trodde hon skulle komma dit hon är idag.
Hon har en erorm personlighet och jag har flera gånger tyckt det känts hopplöst, funderat på om detta är rätt ponny för mig. Att kanske sattsa på någon annan. Men under åren har hon utvecklats som ponny, men framför allt som bästa vän. Jag ångrar inte och kommer aldrig att göra, att jag bestämde mig för att ge henne en andra chans.
Hon har utvecklat mig något enromt som ryttare och människa.

En film, mellan 2010 till början av 2012.
Lite kortfattat, syns långt ifrån 10% av utvecklingen på filmen, men en öveblick iaf.

/Julia

Hej alla tuffa bloggläsare

Började dagen med att vara på udden och kolla ponnyhoppning mellan 11.00 och 15.00 med Louise! Träffade lite annat glatt folk och hela dagen var allmänt trevlig! Körde hem Lollo och åkte förbi Maja för att hämta New Body-katalogen, men dom är i stallet och har tagit med den dit för att åka och lämna den till mig efteråt, heh och då ser jag att Susanne (majas mamma) har skickat ett sms att dom är i stallet och har med sig den dit. Aja, så kan det gå! :D Åkte iaf förbi köhl och hämtade den, så nu ska jag sälja massor med New body så vi kan åka till Gothia nästa ååår!

När jag kom hem hade jag inte ätit mer än en toast sen frukost och tog mig några mackor och stack ut med pållen som fick sig en 30min skrittrunda för hand, mockade och fixade stallet och efter det 1 timmers ryktning. De ni, inte illa pinkat.

Skulle egentligen gått på bus-möte ikv också, men har inte missat ett ända möte sedan i september, kände att jag inte orkade, plus att mamma och pappa inte var så sugna på att köra mig mer idag. Men Maja tar det och agerar sekreterare, nemasproblemas! Puuuss på dig!

Mina brudar! Nicole är i polen btw, men snart kommer hon hem och då ska vi shoppa.

/Julia

SUR

Blir sur p[ blogg.se !
Skrev ett l[ngt inl[gg pa ipaden men sen s[ f;rsvann det..
Btw har ej ala bokstäver for är i polen ..
\n

kvällens sysselsättning

Shobree, kvällens sysselsättning består av att checka bloggar, chatta och lyssna på musik. Förövrigt drågar jag kents nya låt och har gjort det hela veckan och kommer att fortsätta med det nästa vecka! Grymmaste kent, underbara!

Är också så sjukt stolt över pållen nu, hon är överlag i sin bästa form någonsin! Känslan när allt bara känns så himla enkelt efter dessa år, dagar och månader av skratt, tårar och en jävla envishet. Kärlek till mitt allt <3

Imorgon drar jag och bestaven ner, eller upp(?), till udden och kollar ponnyhoppning. :)

Livet leker

over & out
/Julia

påskdagen

Dagen har varit bra! Red mimsan i morse, hoppade fösta gången hemma detta året. Hon va lite småseg. Skulle gissa på att hon hade lite träningsverk? Hoppade lite styrka, först bom, kryss, bom och sedan tog jag en liten bana med småhinder. Resten av dagen har spenderats på Öland, hälsat på farmor och på vägen hem körde vi förbi mormor och fikade! Hehe, glass, jordgubbar, grädde och kakor.

har inte så mycket mer att säga om dagen, ni får ha det bra!
Puss
/Julia

filmmys!

Film med familjen!

/Julia

Påskdagen

Vaknade och gick ut till stallet för att fodra, möttes av snö. HALLELUJAH, VAD GLAD MAN BLIR! :D:D:D:D
snö i april, inte OK!
Menmen lät Mimsan äta sin fruukost inne idag med och red efteråt.
Eftersom att det inte är några lektioner på risse över påskhelgen så fick det bli ett dressyrpass hemma. Skrittade fram på min nyupphittade skrittslinga :D tog ca. 10 minuter, red intensivt i 40 minuter och skrittade och travade av runt byn vilket tog ungerfär 20 minuter. Hon va pigg och fin, mycket galopparbete även idag, hon har verkligen blivit mycket starkare och rundare i galoppen!

Efteråt fick hon sig ett strechningspass, det uppskattades!

Nu har jag ätit påskmiddag med familjen, åt två potioner, fett! Hehe, mätt nu!
/J

långfredagen har gått snabbt!

Red somsagt ut i morse och det gick jättebra, tränade en massa galopp, öka, minska, fattningar osv. Hon va riktigt pigg och kunde knappt skritta (??!!) så inte min ponny alltså! ;) menmen ibland måste hon få vara sina 50% fullblod också!
Efter ridturen gick jag in och åt, fixade mig och åkte in till lilla nybban för att kolla på fotboll. trodde jag skulle vara helt forever alone, men Deborah och Victoria kom så fick lite sällskap! Nu är jag hemma igen och ska strax ut till stallet och mocka och ikväll blir det mys med familjen! <3

ha det!
/Julia

uppe med tuppen

Hej och godmorgon! Inviger påsklovet med en ridtur i skogen, är i stallet och ska precis rida iväg. Ut och gasa lite i skogen!

/Julia

påskloov!!

Shuu!
Kom hem från skolan för ett tag sen och nu är det påsklov, vilket som är helt underbart äckligt fantastiskt kul! :D Har heller inget plugg över lovet, tummen upp på d! Nu ska jag ut och mocka i stallet och sen drar jag på fotbollsträning.

Hörs!
/Julia

fallow

Juliaerikssson@instagram!

/Julia

hur långt man än kommit, är det alltid längre kvar

Mimsan var riktigt fin idag, tog skänkeln direkt och kvick i baken! Högergaloppen är riktigt taktmässig och hyffsat rund nu, i höger bak är hon lite stel och har svårare med vänstergaloppen men hon va ganska bra där ändå. Jobbade mycket halter och galoppfattningar från både skritt och trav och jobbade en hel del på volten för att få loss henne i vänstersidan. Blev riktigt trött tillslut, det bådar gott! ;)

/Julia

NÖJD

SATAN VAD NÖJD JAG ÄR ÖVER LEKTIONEN IDAG !
HOPPADE MYSTIK OCH KOM ÖVER 105 ELLER VAR DET 110 PÅ BÅDE OXER OCH RÄCKE !
/ Nicole
Haha sry or capslock !

mobilbilder

tömde nyss mobilens minneskort, behövdes, hehe!
Etersom det är mycket dåligt med bilder på bloggen så tänkte jag att jag skulle dela med mig av lite vackra bilder som är från allt emella december fram till idag i princip! ;)
VISST ÄR DET GALET KUL NÄR FOLK KAN BJUDA LITE PÅ SIG SJÄLVA? :D


/Julia

dagen

Mimmi fick sig ett pass på ridbanan ca. 45 minuter, hon va fin men jag va på någon annan planet. Kunde inte rida för fem öre. Spelade match mot hossmo idag, första träningsmatchen 11-manna denna säsongen, vi vann med 1-0, så helt ok insatts! :) nu ska jag ut och fixa stallet och ikv åker jag mot risse och bus-möte.

/J

RSS 2.0