Heeey

Maja om tisdag:
Ha! det låter som om det är jag som inte har lämnat den! ;)
Det var inte Maja som har lånat min padd, det var Nicole som lånade den.
Men för er som inte hänger med, Maja och Nicole har häst i samma stall och därför tog Maja och hennes mamma med den därifrån och gav den till mig ;)

FÖRTYDLIGANDE, såg själv att det såg lite konstigt ut i inlägget

/Julia

Nyklippt

Helt annan färg än i höstas när hon klipptes senast! Då va hon fortfarande svart, nu är hon grå i underhåret. Oftast ändrar de ju färg beroende på tidpunkt på året. Så Mimsan är inte den ända grå/svarta hästen ;)
trololooll

/Julia

sista lektionen

Sista lektionen, slutar om fem minuter. Har spanska och killarna sitter och vrålskriker på spanska. Normala? ;)

/Julia

tisdag

Dagen i skolan va riktig kul! Men blev sjukt trött de två sista lektionerna och höll på att somna men som tur va har jag tjejen som pratar stup i ett bredvid mig. Min kära och nära bloggkollega nickol, höh! Höll mig vaken iaf och tog bussen hem, hemma fyra och och åt en risifrutti, bytte om och sen åkte vi iväg mot granås för Bellalektion. Vi red markarbete och som vanligt innehöll övningen en en hel del småhinder. Övningen va bra och den kommer ut någon dag! I mitten gick hon bra, travade över bomserier till att börja med och då trampade hon över riktigt bra trots lite kortare avstånd. Sen blev det lite krångligt en stund när Bella la upp dem till småhinder men blev ett bra slut och är nöjd med det, och nöjd med pållen. Varmt för henne idag, kunde rida i bara vanlig tröja och mims är ju björn just nu stackarn ;)
Väl hemma kom Susanne och Maja förbi, påväg hem från stallet. De lämnade min padd som legat i köhl i snart ett halvår, ingen brådska, har ett par till men skönt att ha lite koll på sina saker och ha dem hemma iaf! Snällt av dom att komma och lämna den också! :)
Imon ska pållen klippas för sista gången i vinter, Emmy kommer. Super att hon kunde! Årets första tävling på lördag btw! ;)
Läget just nu! Hööörss!
/Julia

Stressad

Hejsan !
Sitter lite stressad nu så hinner ej blogga. Så jag bloggar m er imon säger bara att jag hoppade Juvel idag.
/ N

Nya presentationer

Hej! Nya blogg och därför nya presentationer. Hinner dock inte skriva någon ikv så får bli någon annan dag! ;)

/Julia

ang. presentation

Presentation kommer när det sista av designen är klart! Hoppas ni gillar detta, behövdes en nystart för vår del! :)

/Julia & Nicole

Välkommen till vår nya blogg!

.

RSS 2.0